شهردار شهریار در ادامه ضمن قدرانی از تلاشها و زحمات معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری شهریار در راستای پیگیری و نظارت بر حسن اجرای این طرح مهم در شهر خاطر نشان ساخت: با اجرای این طرح موجبات لینک شدن سازمانهای امدادی و خدماتی با بهترین و در کمترین زمان فراهم میشود که قطعاً باعث امداد و نجات سریعتر در زمان بحران و حوادث طبیعی و بهرهگیری از تکنولوژی خوب جهت خدمتگزاری بیشتر به شهروندان خواهد بود .
علی ملکی یادآور شد: هوشمندسازی تقاطعها با بهرهگیری از هوش مصنوعی و حرکت در این مسیر یکی دیگر از مهمترین ویژگیهای این طرح خواهد بود که میتوان با استفاده از حسگرهای بروز در کمترین زمان ممکن ترافیک سطح شهر را با دوربینهای کنترل از راه دور و پردازش تصاویر مدیریت نمود که تلفیق این موارد با هم باعث آرامش و آسایش بیشتر شهروندان خواهد شد.
شهردار شهریار در پایان افزود : ما برای ایجاد شهرهوشمند و اجرای تکنولوژی روز در اجرای این هدف نیازمند زیرساختهای مهمی در حوزه فیبر نوری هستیم که این گامی اساسی در راستای تحقق این مهم میباشد که تا به امروز 30 کیلومتر از کل این پروژه انجام شده و مابقی آن تا آخر امسال تکمیل و به بهره برداری میرسد. گفتنی است در این طرح اینترنت ثابت که با حداقل سرعت 300 مگابیت بر ثانیه ارائه می شود تا یک گیگابیت بر ثانیه میتواند در اختیار مشترکین قرار گیرد.



