به گزارش روابط عمومی شهرداری شهریار این جلسه که باحضور برنجی فرماندار شهریار برگزار شد نشانگر توجه ویژه مدیریت ارشد شهرستان به حوزه شهرسازی وموضوع زیبایی بصری و هویتسازی شهری است .
برنجی در این جلسه با تأکید بر نقش نماها در ارتقاء روحیه شهروندی و تقویت حس تعلق به محیط، خواستار انسجام بیشتر در طراحیهای شهری و رعایت اصول معماری ایرانی-اسلامی شد.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای کمیته نما، این حوزه را یکی از ارکان مهم در شکلگیری سیمای مطلوب شهری دانست و بر ضرورت تعامل میان شهرداریها، نظام مهندسی و نهادهای فرهنگی برای دستیابی به نتایج مطلوب تاکیدکرد.
اعضای کمیته نیز گزارشی از روند بررسی طرحها و برنامههای آتی ونحوه اجرای مناسب این طرح با مشارکت وهمکاری مردم ارائه کرده و از حمایتهای مجموعه فرمانداری در جهت تحقق اهداف وبرنامه های شهری وکمیته نما قدردانی کردند.