چهارشنبه, 19 آذر 1404
  • ساعت : ۰۰:۱۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۸/۱۵ 
بهسازی سیمای شهری ونمای ساختمان ها
جلسه کمیته نمای ساختمان های شهری با حضور سرزده فرماندار شهریار و‌کارشناسان حوزه معماری وشهرسازی با هدف بررسی طرح‌های پیشنهادی نما و ارتقاء کیفیت بصری فضاهای شهری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری شهریار این جلسه که باحضور برنجی فرماندار شهریار برگزار شد نشانگر توجه ویژه مدیریت ارشد شهرستان به حوزه شهرسازی وموضوع زیبایی بصری و هویت‌سازی شهری است .
برنجی در این جلسه با تأکید بر نقش نماها در ارتقاء روحیه شهروندی و تقویت حس تعلق به محیط، خواستار انسجام بیشتر در طراحی‌های شهری و رعایت اصول معماری ایرانی-اسلامی شد.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های کمیته نما، این حوزه را یکی از ارکان مهم در شکل‌گیری سیمای مطلوب شهری دانست و بر ضرورت تعامل میان شهرداری‌ها، نظام مهندسی و نهادهای فرهنگی برای دستیابی به نتایج مطلوب تاکیدکرد.
اعضای کمیته نیز گزارشی از روند بررسی طرح‌ها و برنامه‌های آتی  ونحوه اجرای مناسب این طرح با مشارکت و‌همکاری مردم ارائه کرده و از حمایت‌های مجموعه فرمانداری در جهت تحقق اهداف وبرنامه های شهری وکمیته نما قدردانی کردند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.8.0
    V6.1.8.0